Foredrag

“Sig det som det er”

Et kort humoristisk foredrag om, hvordan det psykiske arbejdsmiljø bestemmes af medarbejdernes mod til at gå til hinanden, når noget er svært.

Foredraget tager afsæt i hvordan vi som mennesker lever i en tid, hvor stræben efter at leve det perfekte liv, skaber afstand imellem os, og suger energi.

Der gives eksempler på, hvordan dette kan komme til udtryk i en organisation, og hvilke konsekvenser det kan have for medarbejdernes trivsel.


Hvad tager du med fra foredraget?

Refleksioner over:

  • Hvordan vi som medarbejdere kan forebygge stress og konflikter, ved at sætte det, vi tror de andre forventer af os, i parentes.
  • Hvilken arbejskultur ønsker vi for os selv?
    Maskeradebal eller oprigtighed?
  • Hvad jeg selv kan gøre for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Formål

Foredraget har til formål, at hjælpe organisationens medarbejdere til et øget fokus på betydningen af, at gå til hinanden når noget ikke ”spiller”. Foredraget er kickstarter til en arbejdskultur med mere arbejdsglæde og teamspirit.

Lokation og Varighed

Foredraget varer cirka 30 min., og kan afholdes hos jer, eller i Rådhustorvets Sundhedsteam’s indbydende lokaler i Horsens centrum.

Udtalelse fra medarbejder på Horsens Teater:

“Tusinde tak for sidst. Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig.
På en skøn, nærværende men også humoristisk måde satte du alvorlige emner på dagsordenen. Det gav stof til eftertanke, og nogle gode reflekterende snakke efterfølgende”.

medarbejder på Horsens Teater

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Kontakt mig gerne for yderligere info.